Mitt eget jag

Mitt eget jag

Bidra till fotoutställningen på Borlänge Modern
Vem är jag? Utanpå eller innerst inne. Vem skulle jag kunna vara? Hur känner jag mig? Hur ser andra på mig? Vad symboliserar mig? Vad vill jag berätta om mig? Gör din egen tolkning av temat genom ett fotografi. Allvarligt, verkligt, fantasifullt, roligt eller kanske sorgligt. Ta bilden själv, eller ta hjälp av någon annan för att trycka på knappen. Det är din bild! Du bestämmer!

Bilderna visas i en utställning där tolkningar av temat från unga och
äldre, professionella och amatörer, nya och gamla svenskar samsas sida vid sida. Bilderna kommer visas digitalt eller i tryckt form på Borlänge Modern under vintern 2016/2017.

Mejla din bild till mittegetjag@borlangemodern.se senast 25 oktober 2016 tillsammans med för- och efternamn, postadress, telefonnummer och födelseår. Endast en bild per deltagare. Deltagare ska vara mellan 6 och 106 år. vera_allcolors

Bilden kan vara tagen med kamera, telefon eller dator, ska ha hög upplösning, dvs inte vara för liten. Välj ”stor” eller ”verklig storlek” och jpg-format om möjligt då du mejlar in din bild. Fråga någon du känner om du är osäker på hur du ska göra. Bilden kan behöva beskäras för att passa i format och förekomma tillsammans med information om Borlänge Modern och ANODA. Inga personliga uppgifter kommer publiceras utan medgivande. Borlänge Modern förbehåller sig rätten att vid behov göra ett urval bland inskickade bidrag. Publicera gärna din bild på instagram #mittegetjag #bomo #anoda.

Fototips! Ta många varianter av bilden och välj den som bäst uttrycker det du vill
berätta. Pröva olika bakgrunder och att gå närmare eller längre bort. Behövs rekvisita
eller speciella kläder eller föremål? Hur ska ljuset vara? Inomhus kan du pröva
att använda extralampor som lyser upp ditt motiv. I bildredigerings-
program eller appar kan du påverka bilden ytterligare om du vill,
t ex färger och ljus.

Comments are closed.